Azares Logo Моята езикова ваканция Azares Logo


За нас Азарес

За нас

За Мен е голямо удоволствие да Ви представя дейността на моята агенция „Азарес”, създадена с цел да се промотират в България стриктно подбрани испански училища, специализирани в преподаването само и единствено на Испански език на чужденци (ELE) като добра и изгодна дестинация за изучаване на Испански език в Испания.

Аз се казвам Зара Сярова. Завършила съм 9-та Френска гимназия „Алфонс дьо Ламартин” гр.София и Университета за Национално и Световно Стопанство (специалност „Международни икономически отношения”). Учих Испански език в Институт Сервантес София в продължение на три години от откриването му през 2006 до 2009 включително. След като получих Дипломата си за владеене на Испански език като чужд език (DELE), през 2011 преминах специализирано обучение в Института за изучаване на Испански език в Памплона, насочено към задълбочаване на познанията ми по бизнес Испански. В резултат на личните им впечатления, Ръководството на Института ми предложи да поема отговорността да представям тяхната дейност в България.

Понастоящем „Азарес” ЕООД е представител за България на елитни образователни институции от тринадесет държави с основна задача да ги популяризира сред общността на изучаващите чужди езици като подходяща дестинация за индивидуална или организирана езикова ваканция и да оказва всякакъв тип съдействие (организационно и информационно) на всички техни настоящи и бъдещи ученици от България.

За всички приятели на езиците и пътешествията, агенция “Азарес” ЕООД предлага целогодишно обучение по Испански език в Испания, Куба, Аржентина и Мексико, Италиански език в Италия, Френски език във Франция, Немски език в Германия, Английски език в Ирландия, Англия и Малта, Гръцки език в Гърция, Португалски език в Португалия и Руски език в Русия за всички възрасти и всички нива от А1 до С2 вкл.

Езикови ваканции – индивидуални и за групи
Летни езикови лагери за деца и младежи 4-17 години в Испания, Италия, Ирландия, Германия, Франция, Англия и Малта
Испански език + Au pair в Севиля
Италиански език + Au pair в Рим
Английски език + Demi pair в Дъблин
Испански език + работни стажове в Сантиаго де Компостела, Валенсия, Барселона и Малага
Испански език + платени стажове в хотелиерския бранш в Испания
Английски език + работни стажове в Малта
Немски език + работни стажове в Берлин