Azares.eu

Azares Logo Моята езикова ваканция Azares Logo
Azares Logo Да пътешествам за мен е страст, а владеенето на чужди езици богатство Azares Logo
 
За нас Азарес

За нас

За Мен е голямо удоволствие да Ви представя дейността на моята агенция „Азарес”, създадена с цел да се промотират в България стриктно подбрани испански училища, специализирани в преподаването само и единствено на Испански език на чужденци (ELE) като добра и изгодна дестинация за изучаване на Испански език в Испания.

Аз се казвам Зара Сярова. Завършила съм 9-та Френска гимназия „Алфонс дьо Ламартин” гр.София и Университета за Национално и Световно Стопанство (специалност „Международни икономически отношения”). Учих Испански език в Институт Сервантес София в продължение на три години от откриването му през 2006-та до 2009-та включително. След като получих Дипломата си за владеене на Испански език като чужд език (DELE), през 2011 преминах специализирано обучение в Института за изучаване на Испански език в Памплона, насочено към задълбочаване на познанията ми по бизнес Испански. В резултат на личните им впечатления, Ръководството на Института ми предложи да поема отговорността да представям тяхната дейност в България.

Понастоящем „Азарес” ЕООД е представител за България на елитни образователни институции от петнадесет държави с основна задача да ги популяризира сред общността на изучаващите чужди езици като подходяща дестинация за индивидуална или организирана езикова ваканция и да оказва всякакъв тип съдействие (организационно и информационно) на всички техни настоящи и бъдещи ученици от България.

През 2015-та получихме първата голяма оценка на дейността си с наградата на Study Travel Magazine London "Star New Agency". През 2017-та година Азарес е одобрена за партньорска агенция на FEDELE. Последното признание за нивото на нашата работа е доверието на партньорските ни училища, защото благодарение на техните гласове моята агенция "Азарес" е сред петте финалисти в категорията "ST Star Agency Eastern Europe 2018”

За всички приятели на езиците и пътешествията, агенция “Азарес” ЕООД предлага целогодишно обучение по Испански език в Испания, Куба, Аржентина и Мексико, Италиански език в Италия, Френски език във Франция, Немски език в Германия, Английски език в Ирландия, Англия и Малта, Гръцки език в Гърция, Португалски език в Португалия и Руски език в Русия за всички възрасти и всички нива от А1 до С2 вкл.

Езикови ваканции – индивидуални и за групи
Летни езикови лагери за деца и младежи 4-21 години в Испания, Малта, Франция, Англия, Германия, Ирландия, Нидерландия, Италия и България
Семейни летни езикови програми
Онлайн курсове по всички осем езика (Английски, Испански, Френски, Немски, Италиански, Руски, Португалски, Гръцки) за всички възрасти и всички нива целогодишно
Испански език + стажантски програми за студенти в Сантиаго де Компостела, Валенсия, Барселона и Малага
Испански език + Au pair в Севиля
Италиански език + Au pair в Рим
Английски език + Demi pair в Дъблин
Английски език + работни стажове в Малта
Немски език + работни стажове в Берлин