Azares.eu

Azares Logo Моята езикова ваканция Azares Logo
Azares Logo Да пътешествам за мен е страст, а владеенето на чужди езици богатство Azares Logo
 EUREKA Academia de Español

Мечтата Ви е да усъвършенствате своя Испански в сърцето на испанската столица?! Вашият избор е EUREKA Academia de Español! EUREKA е училище, създадено през далечната 1988-ма, специализирано само и единствено в преподаването на Испански език на чужденци и Акредитиран център на Институт Сервантес. EUREKA съчетава отлично местоположение по средата на емблематичната calle Arenal, между Puerta del Sol и el Palacio Real + подбран екип от преподаватели с многогодишен опит, собствени методология и учебни материали + възможност да опознаете архитектурното и културно наследство на Мадрид чрез туристически обиколки и лекции по изкуство, водени лично от създателя и директор на ЕUREKA señor Ángel Piñuela.
В превод от гръцки EUREKA означава „Открих го”! EUREKA е чудесният избор за изучаване на Испански език в Мадрид! Ето и някои от основните отговори на въпроса „защо EUREKA ?!” :
» местоположението на училището - EUREKA се намира в абсолютния исторически център на града, в непосредствена близост до големите музеи и забележителности на испанската столица. На пешеходно разстояние около училището са най-престижните музеи (Museo de Prado, el Centro de Arte Reina Sofía, el Museo Thyssen-Bornemisza), най-значимите сгради в града (el Palacio Real, el Parlamento, el Teatro Real, la Plaza Mayor), най-забележителните паметници (la Fuente de la Cibeles, la Puerta de Alcalá), както и седалищата на водещите местни банки.
» богат академичен опит - училището EUREKA е основано през 1988-ма година и оттогава неговия екип е посветен изключително в преподаването на Испански език.
» най-високо качество - EUREKA е Акредитиран център на Институт Сервантес, но също така има и престижни международни акредитации като CSN Швеция и Bildungsurlaub Германия. Освен това училището е член на:
■ AEEEM - Асоциацията на училищата по Испански език в Мадрид;
■ FEDELE - Испанската федерация на училищата за преподаване на Испански език като чужд език;
■ Търговско-промишлената камара на Мадрид
» ниво на преподавателския състав - всички преподаватели са с висше образование по класическа филология, испанска филология, литература, история и изкуство и богат опит в преподаването на Испански език като чужд език. Всички те са внимателно подбрани от ръководството на училището, следвайки строги критерии и са преминали специфично обучение, за да могат да преподават по уникалния метод EUREKA. Преподавателският екип на ЕUREKA е млад, динамичен, добре обучен и готов да работи всеотдайно, за да постигне максимален успех с всеки един ученик.
» метод на преподаване - методът EUREKA се основава на прекия контакт между учител и ученик, с цел да се поддържа спокойна и приятелска атмосфера, в която езиковото обучение се осъществява по естествен начин на основата на практика и комуникация. Методът на преподаване ЕUREKA е разработен от училището на базата на над 20 години практически опит, създавайки и използвайки собствени учебни материали. Той съчетава класическите форми на преподаване с комуникативния метод с цел бързо и ефективно обучение. Максималният капацитет на класните стаи е 8 ученика.
» материална база - училището е разположено на 3-тия етаж на сграда с историческа стойност от средата на XIX-ти век, която е изцяло реновирана, а учебните помещения са съвременно обзаведени. EUREKA разполага с модерна материална база, където учениците да се чувстват комфортно по време на обучението си. Предвид централното си местоположение, всички учебни зали имат система за звукова защита, за да се избегне уличния шум да нарушава концентрацията по време на учебния процес. Също така всички учебни стаи са климатизирани и обзаведени с аудио-визуална техника. Училището разполага с безплатен достъп до интернет от 08.30 часа сутринта. От училищната библиотека и видео залата можете да си наемете книги и DVD-та.
» гъвкавост - учениците на EUREKA могат да се възползват от следните предимства:
■ курсовете се провеждат целогодишно;
■ според изискванията на Общата европейска езикова рамка обучението по Испански език се провежда едновременно на най-малко 6 различни нива - A1 (Inicial), A2 (Básico), B1 (Intermedio), B2 (Intermedio-alto), C1 (Avanzado) и C2 (Superior);
■ ученици, които вече имат известни познания по Испански език, могат да започнат курс всеки понеделник;
■ за абсолютно начинаещи курсове стартират всеки втори понеделник на месеца;