Azares.eu

Azares Logo Моята езикова ваканция Azares Logo
Azares Logo Да пътешествам за мен е страст, а владеенето на чужди езици богатство Azares Logo
 EA! Escuela de español activo

Какво е усещането да учиш Испански език под палещите лъчи на андалуското слънце, мирис на мандарини и ритъм на фламенко ?! Какво е усещането 5 минути след края на учебните занятия да се разхождаш из цветната Plaza de España или да отмаряш под дълбока сянка в Parque de María Luisa ?! Отговорите на тези въпроси ще намерите в Акредитирания център на Институт Сервантес EA! Escuela de español activo!
EA! Escuela de español activo дължи съществуването си на EUSA – един от най-модерните образователни центрове в цяла Андалусия. EUSA обучава младежи от цял свят вече повече от 50 години, а от 1996-та година насам предлага курсове по Испански език като чужд език. EUSA има собствен кампус от над 10 000 м2 в центъра на Севиля, а отличното местоположение подсигурява на студентите лесен достъп до всички необходими услуги за качественото съвременно обучение. На тяхно разположение са . 40 модерно обзаведени зали за теоретико-практическо обучение, библиотека, компютърна зала за самоподготовка, 7 мултимедийни зали с 200 компютъра. За удобството на учащите цялата сграда е екипирана с достъп до безжичен wi-fi интернет. Зоната за обучение се допълва от просторни слънчеви градини.
Заниманията в EA! Escuela de español activo се провеждат целогодишно, а минималната възраст е 18 години. Курсове стартират всеки понеделник, като след предварителен тест учениците се разпределят в малки групи (между 6 и 10 човека) според нивото си на владеене на езика (от А1 до С2 вкл.). Продължителността на едно учебно занятие е 55 минути. В EA! Escuela de español activo имате възможността да усвоявате Испански език посредством комуникативни и експериментални методи, в съчетание с граматически тънкости и практически упражнения. Разбирането на EA! Escuela de español activo за така наречения „Активен метод” е, че ученикът, подкрепен от своите преподаватели е „главен герой” в своето обучение. Основните ценности на EA! Escuela de español activo са качеството на преподаването и ангажираността към работата. EA! Escuela de español activo предлага широка гама от курсове по Испански език, насочени към студенти и професионалисти от различни области с амбиции да усъвършенстват нивото си на владеене на втория най-говорим език в света. Екипът на EA! Escuela de español activo се стреми да отговори на съвременната тенденция за все по-голяма близост между обучение и практика и разработва разработва собствени учебни програми по Испански език, акредитирани от Търговската Камара на Севиля с насоченост към спецификата на терминологията в различни професионални областти като бизнес, маркетинг, туризъм и здравеопазване. EA! Escuela de español activo формулира своята мисия като желание да придружава всеки свой ученик по пътя на усвояване на Испанския език, като превърне прекарването му в училището в незабравимо изживяване и повратна точка по пътя към професионалното израстване.