Azares Logo Моята езикова ваканция Azares Logo
Azares Logo Да пътешествам за мен е страст, а владеенето на чужди езици богатство Azares Logo
 


Azares Marbella English Courses Azares Marbella English Courses
Azares Marbella English Courses Azares Marbella English Courses
Azares Marbella English Courses Azares Marbella English Courses
Azares Marbella English Courses Azares Marbella English Courses

Летен лагер с испански и/или английски
език за деца и младежи 4-16 години

Instituto Internacional de Idiomas Marbella

Instituto Internacional de Idiomas е училище-лидер в преподаването на чужди езици в Costa del Sol от създаването си през 1982-ра година до наши дни. В учебните центрове в Marbella, Nueva Andalucía, Casa Rusia и San Pedro de Alcántara ежегодно се обучават над 2000 ученици от цял свят.

Причини, за да изберете Instituto Internacional de Idiomas :::
» повече от 30 години опит в преподаването на чужди езици;
» екип от висококвалифицирани и мотивирани преподаватели;
» разнообразие от курсове, съобразени с нивата според Единната Европейска езикова рамка (А1, А2, В1, В2, С1, С2);
» гъвкавост и персонализиране на учебните програми;
» собствени методология и философия на преподаване;
» Акредитиран център на Институт Сервантес и на Университета в Кембридж за подготовка за явяване и провеждане на изпитите DELE и Cambridge ESOL;
» Instituto Internacional de Idiomas е член на FEDELE (Федерацията на училищата за преподаване на Испански език като чужд език в Испания);
» Instituto Internacional de Idiomas си сътрудничи и е акредитиран център за обучение съвместно с Търговско-промишлената Камара на Малага;
» Instituto Internacional de Idiomas притежава на Сертификат за качество ISO 9001-2008 за ниво на обучение и цялостно обслужване на учениците;
» разнообразна програма от извънкласни дейности;
» възможност да поживеете в един от най-атрактивните райони не само в Испания, но и в целия свят заради своите климат, местни жители и качество на живот;
Цели в преподаването в Instituto Internacional de Idiomas :::
■ предлагане на езикови програми, които отговарят на езиковите потребности както на частни лица, така и на фирми;
■ бърз напредък в усвояването на чужди езици по лесен, практичен и комуникативен начин и в приятелска и професионална среда;
■ персонализиран график на обучение, наблюдение и оценка на образователния процес;
■ насърчаване получаването на официални Сертификати и Дипломи за ниво на владеене на съответния чужд език;
■ постоянна квалификация на преподавателите в най-новите тенденции и материали за обучение;
■ стремеж да бъде пример за качество в сферата на чуждоезиковото образование както с нивото на учебните програми, така и с професионализма на преподавателския и мениджърски екипи;

Методологията на преподаване, която се използва в Instituto Internacional de Idiomas е съчетание от комуникативния метод с добавки на някои специално адаптирани подходи и техники.

Опорните точки в системата на обучение в Instituto Internacional de Idiomas са :::
√ акцент върху устното усвояване и опростяване на граматическата терминология;
√ индивидуално отношение към всеки ученик и създаване на мотивираща среда за учене;
√ максимално практикуване на изучавания език и максимално избягване на превеждането от родния език;
√ използване на езика на жестовете и тялото в процеса на обучение;
√ подпомагане на обучението с психологически и педагогически способи с цел максимална мотивация на учениците, хармония в учебната група и липса на разочарование при евентуални трудности в процеса на усвояване на чуждия език. Instituto Internacional de Idiomas разполага с екип от преподаватели с висше образование специалисти в чуждоезиковото обучение, като при подбора им се взимат предвид освен професионалния им капацитет и степента на тяхната човечност и съпричастност. Всички са преминали специална квалификация за способност да преподават в съответствие с метода на Instituto Internacional de Idiomas и постоянно присъстват на семинари и преквалификационни курсове, организирани от такива престижни институции като Instituto Cervantes, Tesol Espana, McMillan, Cambridge University и други. Административният и мениджърски екип на Instituto Internacional de Idiomas е динамичен, отзивчив и винаги отнасящ се с максимална отговорност към своите ученици и делови партньори.

Campamento de verano en Marbella
Летен езиков лагер с испански и/или английски език за деца и младежи 4-16 години в Marbella


В летния лагер, организиран от Instituto Internacional de Idiomas в Мarbella деца и младежи между 4 и 16 години получават шанса едновременно да се забавляват и изучават или подобряват познанията си по испански и/или английски език. Това е уникална възможност за споделяне на време и преживявания с връстници от цял свят, а също така практикуване на любимите спортове в 24-часова програма от културно-развлекателни дейности. Летният лагер се провежда в космополитната, прочута с красивите си плажове, чуден климат и безопасна среда Marbella.

Общи условия на летния езиков лагер на Instituto Internacional de Idiomas Мarbella :::
★ Философията на двуезичния летен лагер на Instituto Internacional de Idiomas е да се обединят обучение и развлечение с цел учениците да подобрят своите социални и комуникативни умения на езика, който изучават. Разбираемо е очакването всички участници в езиковия лагер да се държат учтиво и с уважение към учители и съученици с цел поддържане на положителна и приятелска среда. Затова в случай на сериозно нарушение, администрацията на Instituto Internacional de Idiomas си запазва правото да експулсира от езиковия лагер евентуалния нарушител.
★ Международният летен езиков лагер се провежда в две форми :::
Day Camp – за деца и младежи между 4 и 16 години;
Full Accommodation – за деца и младежи между 9 и 16 години
★ Летният езиков лагер е двуезичен, като учениците могат да избират между това да подобрят своите познания по испански, английски или испански+английски език.
★ Летният езиков лагер се провежда в Hotel Atalaya Park Resort. 4-звездният хотелски комплекс е разположен в сърцето на Costa del Sol, на брега на Средиземно море между Marbella и Estepona, като на площ от 50 000 м2 е оборудван с плувни басейни (открити и закрит), тенис кортове, фитнес зала, мини-голф и други.
★ Възрастта на участниците в летния езиков лагер на Instituto Internacional de Idiomas Мarbella e 4-16 години, като графикът за провеждане на заниманията е съответно :::
■ за „Day Camp 4-16” – от понеделник до петък от 10.00-17.30h;
■ за „Full Accommodation 9-16” – от понеделник до неделя от 09.00-23.00h
■ за максимален комфорт и ефективност на езиковия лагер, всички участници освен според избрания език са допълнително разделени по възраст на 4 подгрупи :::
4-6 години (пчелички);
7-9 години (игуани);
10-12 години (лъвчета);
13-16 години (орли);
★ Всяка събота се организира целодневна екскурзия до Playas de Bolonia, Paintball Estepona, Teleferico Benalmadena, Selwo Aventura Estepona, Selwo Marina Benalmadena, Parque Acuatico Mijas, Aviation Museum и/или Crocodile Park. Тази екскурзия е по желание и се заплаща отделно.
★ За групи трансферът от/до летището на Малага е безплатен.
Instituto Internacional de Idiomas подсигурява необходимите учебни материали и специално „официално” облекло за участниците в езиковия лагер.
★ Преди началото на лагера на родителите се изпраща подробен списък с дрехите и предметите, които трябва задължително да присъстват в багажа на детето-участник.
★ Ползването на мобилни телефони и таблети по време на летния езиков лагер е разрешено само в регламентирани часове и на определените за това места.
★ Напълно са забранени на територията на летния езиков лагер на Instituto Internacional de Idiomas Marbella тютюнопушенето, употребата на алкохол и наркотици, както и всички видове остри предмети.
★ По време на провеждането на летния езиков лагер е на разположение 24-часова телефонна линия за спешни случаи.

Дати на провеждане през 2020-та година ::: 29.06.2020 – 31.07.2020

Важно ::: По официална информация от ръководството на училището Instituto Internacional de Idiomas хотел Atalaya Park Resort вече е част от международна хотелска верига Meliá. По тази причина от сезон 2018, а така също и през предстоящия сезон 2020 летния езиков лагер ще се провежда в Colegio San José San Pedro de Alcántara -Marbella (http://www.colegiosanjose.net) с две опции на настаняване в луксозни общежитие (за децата, които пътуват самостоятелно) и апартаменти (за семействата, избрали опцията “Family pack”) собственост и менажирани от училището!

Дати на провеждане през 2019-та година ::: 01.07.2019 – 17.08.2019

В пакетната цена на летния езиков лагер на Instituto Internacional de Idiomas Marbella версия „Full Accommodation 9-16” са включени :::
» настаняване в Hotel Atalaya Park Resort в тройна стая и включена храна на база пълен пансион;
» 2 учебни часа по испански или английски език всеки ден от понеделник до петък (учебните занятия са с продължителност 55 минути);
» 1 възпитател на всеки 10 деца/младежи;
» 24 часа дежурен възпитател от екипа на Instituto Internacional de Idiomas;
» културно-развлекателна и спортна (футбол, баскетбол, плуване, мини-голф, волейбол, тенис) програма;
» безжичен wi-fi интернет;
» застраховка;
» сертификат за проведено обучение в летен езиков лагер на Instituto Internacional de Idiomas Marbella;
» прощално парти
Примерна програма на летния езиков лагер на Instituto Internacional de Idiomas Marbella версия „Full Accommodation 9-16” :::
■ 09.00-10.00h - закуска;
■ 10.00-12.00h – занятия по испански или английски език;
■ 12.00-13.00h – спортни занимания;
■ 13.00-14.00h – обяд;
■ 14.00-15.00h – следобедна почивка и учебна кино прожекция;
■ 15.00-16.00h – плуване и игри в басейн;
■ 16.00-16.30h – следобедна закуска;
■ 16.30-17.30 – приложни занимания
NB: Програмата с учебни и развлекателни мероприятия продължава до 22.30-23.00h

Забележка „III Schools FOOTBALL CAMP” ::: От 6-ти юли до 24-ти юли 2020-та семействата, които предпочитат децата им да наблегнат на спорта и в частност футбола, могат да добавят като допълнителен пакет “ III Schools FOOTBALL CAMP”!

Общи условия и характеристики на Football Camp на Instituto Internacional de Idiomas :::
★ място на провеждане – Marbella Futbol Club;
★ дати на провеждане – 06.07.2020 – 24.07.2020;
★ възраст на участниците – 5-15 години;
★ график на провеждане - 09.00-14.00h :::
от понеделник до петък – 09.00-11.00h – занятия по испански или английски език;
от понеделник до петък – 11.00-14.00h – тренировки по футбол
★ занятията по испански или английски език се провеждат от преподаватели на Instituto Internacional de Idiomas като децата се разделят на групи според избрания език, нивото си на владеене и възраст. Максималният брой ученици в група е до 15 човека;
★ тренировките по футбол се провеждат от играчи от основния отбор и треньори на Marbella Futbol Club.
В пакетната цена на III Schools FOOTBALL CAMP са включени :::
» 2 учебни часа по испански или английски език всеки ден от понеделник до петък (учебните занятия са с продължителност 55 минути);
» 3 тренировки по футбол всеки ден от понеделник до петък;
» учебни материали;
» спортна екипировка;
» плодове и минерална вода;