Azares.eu

Azares Logo Моята езикова ваканция Azares Logo
Azares Logo Да пътешествам за мен е страст, а владеенето на чужди езици богатство Azares Logo
 

azares_ContactForm_01 azares_ContactForm_01
azares_ContactForm_01 azares_ContactForm_01
azares_ContactForm_02 azares_ContactForm_02
azares_ContactForm_03 azares_ContactForm_03
azares_ContactForm_04 azares_ContactForm_04
azares_ContactForm_05 azares_ContactForm_05
azares_ContactForm_05 azares_ContactForm_05
azares_ContactForm_06 azares_ContactForm_06


Здравейте Приятели на езиците и пътешествията

Аз съм ЗАРА Сярова, а най-голямата ми страст още от дете да изучавам чужди езици и да опознавам нови светове и култури е и моето поле за професионална реализация!

Колебаете се кой е най-подходящият езиков курс за Вас или коя е най-забавната и ефективна езикова ваканция за вашето дете.
Задавате си въпроси като :::
Azares LogoКои са най-актуалните тенденции в чуждоезиковото обучение на място ?
Azares LogoКъде и как да сертифицирам познанията си по съответния език ?
Azares LogoКоя е най-подходящата дестинация за мен ?
Azares LogoКакви са ползите за моето дете от двуезичните езикови лагери и смесването с местни деца ?
Azares LogoКак да съчетаем полезното с приятното по време на семейната ни ваканция ?
Azares LogoКакви са предимствата на онлайн курсовете преди и след езикова ваканция ?
Azares LogoКоя от всички оферирани програми предлага най-добър баланс качество-цена ?

Възползвайте се от нашето експертно мнение с безплатна консултация седем дни в седмицата

Тук ще откриете отговорите на най-често задаваните въпроси :::

Azares Logo Колко струва езиковата ми ваканция с Azares?
Azares Logo Чуждоезиковото обучение и съпътстващи услуги по избор като настаняване, културна програма, трансфери, се предлагат на официалните цени за цял свят на партньорските ни учебни центрове, като в зависимост от тяхната политика имаме договорени специални отстъпки и бонуси за учениците на Azares. Нашата услуга по консултиране при избор на най-подходящата програма, организация на пътуването и 24-двадесет и четири часов съпорт по време на пребиваването е напълно безплатна!

Azares Logo Защо няма цени на сайта?
Azares Logo Това е въпросът, който смущава мнозина да се свържат с нас ?! Защото пътуването с цел изучаване на чужд език не е като покупката на красива вещ от онлайн магазин. Семействата реализират езиково пътуване за себе си и децата си рядко повече от веднъж в годината и точно затова и дълго го планират. Защото всяка работа с нов ученик е продължителен процес, който започва с опознавателна първа среща, в която си говорим защо е избрал да изучава определен език, за мотивите му за подобно предизвикателство и очакванията му за бъдещи ползи и заедно стигаме до избора на най-подходящата дестинация и учебна програма.

Azares Logo Защо както в статиите представящи учебните центрове, така и в страницата ни във Facebook и профила ни в Instagram посвещаваме толкова много информация и снимки на градовете като културни дестинации?
Azares Logo Защото да изучаваш чужд език естествено означава и да опознаеш нова култура! Често желанието да разбереш текста на любима песен или посещението на популярен местен културен фестивал отключва желанието да научиш съответния език. Изключително ме радва наблюдението ми, че хора от всички възрасти учат езици не водени само от баналната цел за по-успешна професионална реализация, а защото са привлечени от културата, музиката и традициите на съответната страна.

Azares Logo Откъде идва името на Azares?
Azares Logo За всички, които ме познават, не е тайна, че чувствам моята работа като мисия, а създавайки през 2013-та „Азарес“ си пожелах да се превърне в разпознаваема марка за висококачествено чуждоезиково обучение. Испания е първата ни дестинация и затова търсех кратко и лесно за произнасяне и запомняне име с испански привкус :::
AZARES = AZAR (испанската дума с арабски произход за късмет/случайност или иначе казано в живота, за да ни се случи нещо хубаво винаги ни трябва и малко невидима намеса) + ES (España)

Azares Logo С какво Azares се отличава от другите агенции?
Azares Logo Изключително лично отношение по време на целия процес на избор на най-подходяща учебна програма и дестинация, организация и реализация на езиковото пътуване и най-важното разбира се постоянна последваща връзка с нашите постоянни или вече пораснали ученици !

А за всички останали въпроси и колебания, свързани с вашата и езиковата ваканция на вашето дете,
попълнете формата и се възползвайте от експертното ни мнение седем дни в седмицатаazares contact form