Azares.eu

Azares Logo Моята езикова ваканция Azares Logo
Azares Logo Да пътешествам за мен е страст, а владеенето на чужди езици богатство Azares Logo
 Hispania, escuela de español

Hispania, escuela de español е училище, което на базата на препоръките на своите преподаватели и ученици се опитва да създаде идеалното училище. Отваря врати през 2002-ра година с идеята преподавайки Испански език да създаде една жизнена философия, в която доминират човечността, толерантността и позитивизма. От тогава до днес броят на учениците расте постоянно, но въпреки бързия си растеж училището запазва типичната си приятна, приятелска и спокойна атмосфера.
Още прекрачвайки прага, учениците могат да усетят тази специална атмосфера. Hispania, escuela de español се помещава в самостоятелна вила с уникално местоположение. Това дава възможност на учениците както да се наслаждават на учебните занятия в съвременно обзаведени класни стаи, така и на свободното си време, което имат избор да прекарат в модерната библиотека или да се отдадат на средиземноморски релакс на слънчевите тераси.
От създаването на училището до днес качеството на преподаване на Испански език е "ключът" за успех в Hispania, escuela de español. Всички преподаватели са испанци с висше образование специализирано в преподаването на Испански език като чужд език и освен това са преминали допълнително обучение в училището, за да преподават по метода Hispania. По този начин отличната им професионална подготовка в съчетание с ентусиазма им и страстта да преподават Испански език водят до очакван резултат - динамична и интерактивна методика на преподаване, с която се постига ефикасно и забавно усвояване на езика. Добро отражение на този ефективен метод на преподаване са резултатите, които ежегодно постигат учениците на Hispania, escuela de español на изпитите DELE - 90% успеваемост! Другият чудесен пример за успех са препоръките от страна на учениците, които превръщат Hispania, escuela de español в най-популярното и желано училище за преподаване на Испански език на чужденци не само във Валенсия, но и в цяла Испания. Hispania, escuela de español предлага космополитен дух и атмосфера, като в същото време е сърдечна и приветлива за всичките си ученици. Екипът на училището е винаги готов да помогне на учениците си както в академичните им нужди, така и в тяхната адаптация към испанските ритъм на живот и култура. Така престоя и обучението им са възможно най-приятни и се превръщат в едно уникално и незабравимо преживяване. Учениците чувстват училището като "дом" на Испанския език и култура и място, където създават приятелства за цял живот с хора от целия свят.

Методът Hispania

Hispania, escuela de español използва собствен метод на преподаване, според който лингвистичните тънкости се усвояват на базата на разговора, а "главният герой" разбира се е ученикът. Философията на този метод е усвояване на базата на грешките, които всички ние правим говорейки + създаване на благоприятен климат в класната стая с цел насърчаване на учениците да участват активно и без страх от това, че ще сбъркат. Методът на обучение Hispania се подкрепя от най-престижните национални и международни образователни институции. Hispania, escuela de español е акредитирана от Институт Сервантес и Eaquals. Те дават на училището оценка за най-високо качество, защото позволява максимална гъвкавост. Важен инструмент за развитие на метода са преподавателите в Hispania, escuela de español. Благодарение на техния професионализъм и опит се създават курсове, в които всяко учебно занятие се подготвя от преподавателите според конкретните интереси и нужди на учениците, а не следвайки конкретен учебник. Координираната работа на преподавателите и фактът, че винаги се работи с малки групи водят до осезателен, реален напредък в усвояването на Испанския език. Всяко учебно занятие има за цел ученикът да усвои определена лингвистична тънкост от нивото, на което се намира. По този начин всеки учебен час има начало и край, а учениците се възползват максимално от проведените занятия, без да са ощетени тези, които имат по-малко занятия на седмица. Тъй като всеки ученик напредва с различно темпо, то логично всеки ученик минава за различно време от ниво в ниво. По този начин този, който напредва по-бързо не е принуден да следва ритъма на съучениците си, а може да изучава Испански език по своя собствен ритъм.
Методът на обучение Hispania позволява максимална гъвкавост на учениците, които могат сами да си изготвят и променят графика на учебни занятия, като имат свободата да отсъстват от час, когато са възпрепятствани и след това да си наваксат пропуснатите учебни часове. В резултат на предимствата на метода Hispania 90% от учениците преминават успешно изпитите DELE, а най-добрата препоръка за Hispania, escuela de español са хилядите й доволни ученици.